Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Με πλήρη συμμετοχή ξεκίνησε το πρωί η απεργία στα ΕΛΠΕ
Με υψηλό αγωνιστικό φρόνημα, ενωμένοι σαν μια γροθιά, οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ ξεκίνησαν σήμερα το πρωί την νέα φάση των αγωνιστικών τους κινητοποιήσεων με 4 επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες. Από πολύ νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στις πύλες των εργασιακών τους χώρων , διυλιστήρια και γραφεία, για να ενημερωθούν αλλά και να περιφρουρήσουν τον απεργιακό τους αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η συμμετοχή στην απεργία ήταν πλήρης.
Παράλληλα στις 11:30 η Διοίκηση  του Σωματείου και της Ομοσπονδίας με την συμμετοχή του προέδρου της παγκόσμιας συνομοσπονδίας ενέργειας και του γραμματέα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ενέργειας, έδωσαν προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος19/5/11, 9:55 μ.μ.

    "Σύμφωνα με πληροφορίες μας η συμμετοχή στην απεργία ήταν πλήρης" !!!
    ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!! Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΑΡΔΙΑΣ (ΣΤΑ ΠΑΛΙΣΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ... ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! 'Η ΟΛΟΙ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή